EDITIA v • 26 octombrie 2016 • Hotel Ramada Bucharest Parc
Cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare
online dedicat industriei de turism din Romania

Bloggeri Parteneri

Turism Market

Am inceput in 2011 ca o platforma de comunicare in turism scriind si publicand articole pe teme interesante pentru cei care lucreaza in industria turismului. Am continuat apoi din octombrie 2012 cu organizarea unor workshopuri tematice dedicate companiilor de turism, iar din luna mai 2013 facem consultanta de marketing pentru companii de turism. Lucram constant cu agentii de turism, touroperatori, unitati de cazare, companii aeriene si alte companii conexe cu domeniul turismului.

Activitatile noastre principale includ:
- realizarea de strategii de marketing si comunicare pentru clientii nostri si implementarea lor
- realizarea de conferinte de presa, lansari de produse, organizare presstripuri si infotripuri
- organizare de cursuri si workshopuri dedicate celor care lucreaza in turism
- redactarea de articole cu informatii utile, evenimente si noutati din industria turismului

 

www.turismmarket.com

Turism 2.0

Turism 2.0 este un blog de informare și analiză asupra pieței de turism online (sau e-turism, turism electronic, uneori şi cu înţeles de turism digital sau virtual) din .ro. Pe Turism 2.0 puteți citi despre instrumente de e-informare (wikis, cataloage online, ghiduri turistice online, rețele sociale, platforme de găzduire imagini și clipuri video, info-chioșcuri, aplicații mobile etc.), despre instrumente de rezervare online (motoare de rezervări, cataloage online cu unități de cazare, IBE, GDS-uri etc.), despre instrumente de plăţi electronice (procesatori de carduri, modalități de plată prin SMS etc.), dar și despre bloguri şi bloggeri pasionaţi de călătorii, precum şi şi tehnologii de informare şi comunicare. Toate postările de pe blog sunt orientate către online-ul românesc. De asemenea, pe Turism 2.0 veți găsi informații și relatări post evenimente legate de industria online, evenimente ce vizează şi industria ospitalităţii şi serviciile conexe.

 

www.turism20.ro

Valiza cu calatorii

Valiza cu calatorii este un blog de travel lansat in 2015 pentru oamenii cu bagajul mereu pregatit de urmatoarea calatorie. Cristina Stoica este licentiata in Jurnalism, dar si in Turism, astfel ca blogul sau se afla la intersectia domeniilor studiate. Cel mai frumos cadou pe care l-a primit in copilarie a fost un atlas ilustrat pe care abia il putea cara, dar din care nu a scapat neanalizata nici cea mai mica insula din Oceania. Si asa s-a nascut pasiunea pentru calatorii.

 

www.valizacucalatorii.ro

Calatori 365

In curs de actualizare

 

www.calator365.ro

Boarding Pass

BoardingPass.ro tinteste sa devina cel mai complet si popular site cu stiri despre aviatie din Romania. Scriem despre rute noi, servicii si produse oferite de companiile aeriene, iar pe langa acestea mai adaugam recenzii detaliate pentru zboruri, lounge-uri, unitati de cazare si in curand debutam cu rubrica dedicata interviurilor.

 

www.boardingpass.ro

Maria Ta

Blogul Maria Ta urmareste calatoriile si aventurile echipajului, cursantilor si oaspetilor velierului S.Y. Lindor pe Marea Neagra si mai departe. Veniti cu noi sa descoperiti farmecul marii si al navigatiei cu vele!

 

www.mariata.ro

TravelLife.ro

Fotograf si calator pasionat, Calin Stan a lansat blogul de turism TravelLife.ro in 2013 tocmai pentru ca fotografia se impaca bine cu calatoria. Ii place sa experimenteze si sa surprinda in imagini reusite locurile pe care le viziteza. TravelLife.ro reprezinta locul unde scrie despre ele. Cu un background de peste 10 ani in programare, online si fotografie, Calin a dezvoltat cel mai mare site dedicat fotografilor din Romania – ClubulFoto.com, iar de cativa ani, pe langa firma de software pe care o conduce, documenteaza calatoriile sale prin fotografii si cuvinte pe TravelLife.ro. A calatorit pana acum in 23 de tari si peste 100 de orase, "explorand" 16% din suprafata gobului si a lansat blogul de turism TravelLife.ro tocmai pentru ca fotografia se impaca bine cu calatoria. Unde sa mergi, ce sa vizitezi, ce sa fotografiezi, ce suveniruri sa cumperi, care sunt traditiile, ce sa faci si – mai ales – sa nu faci in destinatiile pe care ti le-ai propus sa le vizitezi? Urmareste TravelLife.ro si afla toate informatiile de care ai nevoie! Motto-ul lui? Un calator informat este un calator care se intoarce din vacanta cu un rucsac plin cu amintiri placute!

 

www.travellife.ro

LumeaMare

LumeaMare este un blog de calatorii lansat in 2009, de Roxana si Alexandru Farca. Roxana si Alex au calatorit impreuna cu fata lor, Petra, de cand aceasta era mica, asa ca poti gasi, pe langa povesti de calatorie menite sa aduca in primul rand o bucurie a lecturii, impresii din vacantele in familie si multe idei pentru parinti. LumeaMare este un blog de calatorii responsabile, singurul inscris in Asociatia de Ecoturism din Romania. Familia din LumeaMare a explorat diverse colturi de lume, abordand un ritm lent, cu multe activitati in natura: au facut trekking, au mers cu bicicleta, cu barca sau cu calul. Incepand cu anul 2015 LumeaMare si-a propus sa descopere cele mai frumoase locuri din Romania, urmand aceleasi valori si punand sub hastagul #ecoromania tot ceea ce a descoperit pe drum. Povestea continua.

 

www.lumeamare.ro

Blog de Bucuresti

Blog de Bucuresti este locul in care spun povesti despre locuri, oameni si evenimente din Bucuresti, toate vazute din perspectiva unei persoane obisnuite. Un blog despre Bucurestiul care m-a adoptat in urma cu 16 ani si pe care am ajuns sa il iubesc pentru locurile minunate, diversitatea personajelor sale sau pentru numeroasele evenimente pe care le gazduieste si pe care incerc sa le ilustrez zi de zi.

 

www.blogdebucuresti.ro

Touristry.ro

Touristry.ro este un blog despre calatorii si afaceri in turism dedicat celor care sunt pasionati de calatorii si celor care isi desfasoara viata profesionala sau sunt implicati in domeniul turismului. Touristry.ro cuprinde sectiuni pentru cititorii care cauta o sursa de inspiratie pentru vacantele viitoare prezentand calatorii si locatii vizitate personal de-a lungul timpului, cat si sectiuni de interes pentru cei care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu prezintand interviuri, cariere in ascensiune, stiri, studii de caz, dezbateri, evenimente etc.

 

www.touristry.ro

VACANTELE LUI MIRCEA

Blogul de turism "Vacantele lui Mircea" a fost lansat de jurnalistul Mircea Mitrofan in august 2014. Blogul ofera informatii din domeniul turismului, relateaza povesti si impresii de calatorie, prezinta sfaturi utile si ponturi pentru calatorii reusite, promoveaza evenimente si proiecte de profil. Pe blog veti gasi impresii de calatorie din 10 tari.

 

www.vacanteleluimircea.wordpress.com

eTravel Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane relevante pentru companie.

Host-Age.ro