26 octombrie 2016 • Hotel Ramada Bucharest Parc
Cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare
online dedicat industriei de turism din Romania

Premii

eTravel Awards 2016 a premiat cele mai eficiente si inovatoare proiecte din industria online a turismului din Romania. Printre nominalizari s-au aflat proiecte ample, blogg-uri, aplicatii, campanii de marketing, toate reprezentand povesti de succes din domeniul turistic local. Jurizarea a fost facuta de un grup de specialisti din industria online a turismului si a marketingului digital si au fost vizate originalitatea, design-ul, structura, navigabilitatea, relevanta si interactivitatea.

Categorii


Best Travel Agency Website
Categoria se adreseaza agentiilor de turism clasice, care sunt prezente in online prin intermediul unui site web. Aceasta categorie nu este adresata OTA-urilor.

Best Hotel Website
Pot fi inscrise in aceasta categorie site-urile dedicate hotelurilor, care atrag prin design si functionalitate. Site-urile trebuie sa fie dezvoltate in Romania.

Best GuestHouse Website
Categoria este dedicata site-urilor de pensiuni cu un design atractiv si functionalitati pentru clienti, dezvoltate in Romania.

Best Marketing Campaign
Campanii de marketing dezvoltate pentru agentii de turism si hoteluri care au transmis un mesaj atractiv prin intermediul unui mix de canale de comunicare, folosind platforme online inedite.

Best Destination Campaign
Campanii online de promovare a unei regiuni, a unui oras sau a unei tari (Romania & International)

Best Newsletter Design
Buletine informative transmise de catre hoteluri si agentii de turism catre clienti sau parteneri.

Best Facebook Fan Page
Pagini de Facebook ale agentiilor de turism, hotelurilor, liniilor aeriene si ale serviciilor din turism, care ofera in mod constant si actualizat continut de calitate, care se deosebesc prin interactivitate si prin diversitatea mesajelor.

Best Destination Facebook Fan Page
In aceasta categorie se incadreaza Fan Page-urile de Facebook dedicate unei destinatii (regiune sua oras), care au minimum 5000 de fani, pe care se publica informatii relevante in mod constant si activ.

Best Travel Application
Aplicatii mobile sau web dezvoltate, in Romania, pentru agentii de turism si comunitati (in scopul de a promova tara, orase sau anumite regiuni).

Best Bloggers’ Projects
Proiecte personale sau initiate impreuna cu branduri de catre bloggeri, pe idei originale sau pe campanii. Proiecte care au scos in evidenta implicarea autorilor (bloggerilor) si s-au remarcat prin creativitate si utilitate.

Special Projects
Proiecte speciale in online, blogging, aplicatii Facebook, noi retele sociale care nu se incadreaza in alta categorie din concurs.

Best Instagram Account
Vor fi premiate acele conturi de Instagram care ofera un mix de continut vizual de calitate, in proportie de minimum 70% legat de subiecte de turism, pe care se publica in mod activ, care sunt interactive si care au minimum 2.000 de fani.

Best Brand Travel Blog
Sunt apreciate acele bloguri de companie, campanii de marketing ale organizatiilor, oraselor si destinatiilor, care publica articole in mod frecvent, ofera informatii despre brand publicului si sprijina demersul de comunicare al organizatiei (agentie, hotel, pensiune etc). La aceasta catogorie nu participa bloguri personale.

Most Popular Travel Blogger
Acea persoana activa atat in mediul online, cat si in mediul offline, care se exprima prin intermediul blogurilor si are o prezenta relevanta in domeniu.

eTravel Conference aduce o serie de avantaje partenerilor, contribuind la pozitionarea brandului, determinand asocierea acestuia cu specificul evenimentului si oferind oportunitatea de a interactiona direct cu persoane relevante pentru companie.

Host-Age.ro